Straatroof Heideweg

Normal mouw nieuwe uniform politie

De politie zoekt getuigen en beelden van een straatroof aan de Heideweg. Zaterdagavond laat, 1 augustus, worden hier twee jonge mannen beroofd ter hoogte van Sportclub de Pelikaan. De verdachten bedreigen de mannen daarbij met een mes.

Op 1 augustus worden de fietsers tussen 23.45 en 00.00 uur ingehaald door twee andere mannen. Ze eisen van de slachtoffers dat ze hun geld afstaan en laten daarbij een mes zien. Daarna gaan ze er snel vandoor. De verdachten zijn jonge mannen van 18-21 jaar oud, licht getinte huidskleur en reden beiden op een fiets.

Heeft u iets gezien?

Weet u meer over deze beroving, of heeft u iets gezien op 1 augustus tussen 23.45 en 00.00 uur rond de Heideweg in Amersfoort? Ook als u in de omgeving woont en beveiligingscamera’s aan uw huis heeft, kan het zijn dat u wat heeft vastgelegd. Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven? Bel dan 0800-7000 of doe een melding via meldmisdaadanoniem.nl

Adverteren op AmersfoortActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op AmersfoortActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Amersfoort
07:40

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

74%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief