Jongen beroofd van spullen in Amersfoort – politie zoekt getuigen

Normal mouw nieuwe uniform politie

Op de Dorresteinsesteeg is een 18-jarige jongen, onder bedreiging van een steekwapen, door twee verdachten beroofd van enkele van zijn spullen. Niemand kon nog worden aangehouden. De politie is op zoek naar getuigen.

Op maandagavond 14 december reden twee jongens op een scooter over de Dorresteinsesteeg. Rond 22:00 uur reden zij ter hoogte van de softbalvereniging, toen ze door twee mannen werden gestopt. De bijrijder op de scooter wist vervolgens te vluchten. De bestuurder werd door de twee mannen op de grond gewerkt en bedreigd met een steekwapen. Hij werd gedwongen zijn spullen af te geven.

Iets gezien? Alle informatie helpt!

De recherche doet onderzoek naar deze straatroof en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets opvallends gezien in de omgeving van de Dorresteinsesteeg op maandagavond 14 december? Of heeft u camerabeelden uit de omgeving waarop ook maar iets te zien is dat het onderzoek kan helpen? Bel dan 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000 of meldmisdaadanoniem.nl.

Adverteren op AmersfoortActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op AmersfoortActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Amersfoort
07:50

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

74%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief