Getuigen gezocht: overval op winkel Soest

Normal 2019 04 23 politieauto mercedes pm007
Afbeelding: Politie

Op het Plein van Zuid in Soest heeft op 14 februari een gewapende overval plaats gevonden. Rond 20.23 uur kwam de dader de winkel binnen en greep hij een medewerkster vast. Onder bedreiging van een vuurwapen heeft hij haar naar de kassa geleid, maar de dader is uiteindelijk zonder buit vertrokken.

De overval vond plaats op een koopavond. Er waren meerdere winkelende personen aanwezig rondom het tijdstip van het incident. Wellicht hebben zij meer gezien van de overval of kunnen zij meer vertellen over de identiteit van de dader. Ook op de Steenhoffstraat is eerder die avond een persoon gezien die voldeed aan het signalement van de dader.

Signalement
Het gaat om een jonge man tussen de 16 en 25 jaar, met een donkere huidskleur en kort donker haar. Hij droeg een zwarte jas met capuchon en een spijkerbroek. Daarnaast had hij een sjaal over de onderste helft van zijn gezicht en had hij een zwarte rugzak bij zich met een bruine leren band aan de onderkant.

Weet u meer?
Heeft u iets gezien in de buurt van het Plein van Zuid op vrijdagavond 14 februari? Of heeft u in de buurt van de Steenhoffstraat eerder die avond iemand gezien die voldeed aan het signalement? We vragen iedereen die informatie heeft over deze overval contact met ons op te nemen. Ook als u in de buurt woont en beveiligingscamera’s aan uw huis heeft hangen, kan het zijn dat u bruikbare informatie heeft.

Bel 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem)

Adverteren op AmersfoortActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op AmersfoortActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Amersfoort
09:21

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

74%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief