Brandstichting bij bedrijf aan de Saljoet in Amersfoort

ongeveer 2 maanden geleden gepubliceerd

In de nacht van donderdag op vrijdag 23 februari is er brand gesticht bij een bedrijf aan de Saljoet in Amersfoort. De politie is momenteel bezig met een onderzoek naar het incident en roept getuigen op om zich te melden.

Details van het incident

Rond kwart voor 3 ‘s nachts kwam er een melding binnen van een inbraakalarm bij het betrokken bedrijf. Agenten die ter plaatse kwamen, troffen echter niemand aan. Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat een man op een fiets een voorwerp door de ruit van het pand heeft gegooid en aangestoken.

Oproep aan getuigen

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk meer informatie hebben over de brandstichting. Als u de genoemde man heeft zien fietsen of als u camerabeelden heeft waarop de man te zien is, wordt u verzocht deze informatie te delen. Deze informatie kan cruciaal zijn voor het onderzoek. Als u liever anoniem blijft, is dat ook mogelijk.

Het incident heeft veel vragen opgeroepen en de politie is vastbesloten om de dader te vinden. Iedereen die informatie heeft die kan bijdragen aan het oplossen van dit delict, wordt dringend verzocht om contact op te nemen.