Aanrijding tussen politiewagen en auto

Normal 2019 04 23 politieauto mercedes pm007
Afbeelding: Politie

Amersfoort - Op donderdagavond 17 oktober is in Amersfoort een politiewagen in botsing gekomen met een andere auto. De bestuurder in de auto, raakte gewond. Het opsporingsteam verkeer onderzoekt de aanrijding.

De politiewagen reed om tien uur op de Utrechtseweg (N237) in Amersfoort. De politieagent in de wagen was onderweg naar een melding. Toen de inzet van deze agent bij de melding niet meer nodig was, keerde hij zijn voertuig. Op hetzelfde moment kwam er een auto aanrijden op dezelfde weg vanuit de andere richting. Hierbij ontstond de aanrijding.

De bestuurder van deze auto, raakte gewond. De 44-jarige man uit Zeist werd ter plaatse nagekeken door het ambulancepersoneel. Hij moest zich onder doktersbehandeling laten stellen, maar vervoer per ambulance was daarvoor niet nodig. De 43-jarige politieagent raakte niet gewond. De beide voertuigen die bij het ongeluk betrokken raakten, zijn beschadigd.

Het opsporingsteam verkeer van de politie doet onderzoek naar de aanrijding.

Adverteren op AmersfoortActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op AmersfoortActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Amersfoort
07:58

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

74%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief